[ kanal4 ]

/b/ - ÖVNINGSTÄNK

[ 80 / b ]
Du kan väl för helvete i alla fall försöka

BESVARA POST
Filnamn
Eller: Ladda upp en bild från en URL
Lösenord
Frivilligt, autogenereras annars
Kommentar

innan du postar

  • English chan-spam = banned + IP exposed to hell (German spam = ok!)
  • Lösenord används bara för att ta bort egna postningar
  • Accepterade bildtyper är GIF, JPG, PNG
  • Maximal bildstorlek 3Mb
  • Alla postningar är anonyma

[ Tillbaka till /b/ ]

 
9 Kb, 215x220, smirrpervo-childrapist.jpg
2019-05-01, 18:15:54 #35987
Barnvåldtäktsmannen/Pälsbögen/Djurrättsmuppen - Mikael Westergren aka S.m.i.r.r.e Kirax slog in pannan på gravid kvinna och har gjort flera andra brott!

Pälsbögen Mikael Westergren överföll en gravid kvinna med ett järnrör och slog in hennes panna.
Sen gick pälsbögen till en förskola och onanerade inför fyra småflickor innan han greps naken i Pingstkyrkan.
Den 9 april släpptes pälsbögen från fängelset – 16 dagar senare våldtog han en 7 årig flicka utomhus i Kristianstad.

– Han är lite orolig och bekymrad över vad som kommer hända med honom, säger mannens försvarsadvokat Olle Tapper.

Pälsbögen är 44 år gammal och har precis erkänt att han våldtagit ett barn utomhus.

På tisdagen häktades pälsbögen på sannolika skäl misstänkt för grov våldtäkt mot barn efter att ha överfallit en 7årig flicka i Kristianstad förra veckan.

Han erkänner våldtäkt, men inte att den var grov.
Norra Skåne kan berätta att pälsbögen Mikael Westergren lämnade DNA-spår efter våldtäkten och att det var så polisen hittade honom.

Nu sitter pälsbögen inlåst på häktet i Kristianstad. Enligt åklagare Assar Nilsson finns risk att han ”fortsätter sin brottsliga verksamhet!”

– Pälsbögen erkänner brott av normalgraden. Pälsbögen erkänner också våldtäkt mot barn, säger hans försvarsadvokat Olle Tapper.

Pälsbögen är lite orolig och bekymrad!

Advokat Olle Tapper fortsätter:
– Mikael ”S.m.i.r.r.e” Westergren är djupt ångerfull och han inser att det han gjort är väldigt fel. Han är den första att be om förlåtelse till målsägaren och hennes anhöriga, men han har också full respekt för att de kanske inte är i en fas, i dag eller framöver, där de någonsin kommer kunna ta emot det. Men han är djupt ångerfull för det lidande han har orsakat dem.

– Mikael Westergren är lite orolig och bekymrad över vad som kommer hända med honom, för han förstår att det är väldigt fel det som Mikael ”S.m.i.r.r.e” Westergren har gjort.
– Det är moraliskt fel, det är förkastligt på alla sätt. Det känner han själv, därför hjälper han till i utredningen och lämnar sitt erkännande.

Det är inte första gången pälsbögen begått brott. I augusti 2018 dömdes han till skyddstillsyn för förgripelse mot tjänsteman. I december samma år dömdes han till åtta månaders fängelse för väpnat bankrån och grov misshandel av banktjänsteman.

För bara ett år sen dömdes Mikael ”S.m.i.r.r.e” Westergren till fängelse i ett år och tio månader. Då hade han först slagit in pannan på en gravid kvinna med ett järnrör, för att sen ta sig till en förskola där han blottade sig och började onanera framför fyra småflickor.

Pälsbögenen greps naken i Pingstkyrkan!
Mikael Westergren tog sig in på rektorsexpeditionen på skolan där han avvisades. Då gick han direkt till Pingstkyrkan.

Larmet om misshandeln med järnröret kom in vid 09.03. Vid 09.56 greps pälsbögen i Pingstkyrkan – naken då han stod naken och ollade på nattvardsbägaren och hade bajsat på golvet i kyrkorummet samt använt blad ur Bibeln att torka sig i röven med.

I förhör berättade pälsbögen att han, efter att ha släppts från sitt senaste fängelsestraff, började använda Haldol och Risperdal igen som knarklangaren Sixten Arozenius förser pälsbögen med mot att pälsbögen Mikael Westergren utför avsugningar åt Sixten Arozenius och att Sixten Arozenius får rövknulla Mikael Westergren.

”Han vet inte exakt hur mycket Haldol och Risperdal eller hur ofta men tror att han kan ha använt narkotika dagligen, främst Haldol, fram till dess han greps.”

Pälsbögen Mikael Westergren sa också i förhör att han inte hade ”några som helst minnesbilder” från dagen då han misshandlade kvinnan och onanerade vid förskolan.
– Det enda jag kan minnas alltså det är när polisen tog mig, säger han i förhör.
– Då jag stod naken då.

Gravida kvinnan attackerades med järnrör!

Kvinnan han slog in pannan på verkar ha valts ut slumpmässigt.

I förhör berättar hon att att pälsbögen Mikael ”S.m.i.r.r.e” Westergren stod på gatan utanför lägenhetshuset där hon bodde. Hon upplevde honom som ”obehaglig” eftersom han ”bara stod still och tittade rakt mot henne”.
Pälsbögen följde efter henne in i porten och hissen. Han sa att han skulle hälsa på en släkting på femte våningen. När hissen stannade klev han ut.

”Hon reagerade på att han inte knackade på dörren. Innan hissdörrarna hann stängas fick han upp dem igen. Hon såg då att han hade ett metallrör i handen”, står i dokument från Kristianstads tingsrätt.

”Hon började skrika och försökte ta sig ur hissen, förbi pälsbögen. Eftersom hon var gravid tänkte hon bara på att skydda ansiktet och magen.”

Då gick pälsbögen till attack mot henne med järnröret och slog henne i pannan så att den sprack. Norra Skåne har varit i kontakt med kvinnan som hälsar att hon inte orkar prata om det som hände.

Pälsbögen har ”misantropiska värderingar!”
I förhör berättar hon att hon kände dödsångest vid attacken och att hon efteråt känt sig rädd och inte vågat gå ut. Hon har ”känt sig som en fånge i sitt eget hem”.

Pälsbögen tvingades genomgå en rättspsykiatrisk undersökning. Enligt den lider han av flera mycket allvarliga psykiska störningar och han har ”svår missbruksproblematik och misantropiska värderingar då han flummat in helt i pälsbögeri och djurrättsflum, att Mikael Westergren anser sig själv vara en räv, inte ser skillnad på människor och djur samt tror att fabler är verklighet och dyrkar shintoistiska avgudar! Därför har pälsbögen Mikael Westergren ett starkt hat mot människor över lag.”

I domen för ett år sen ingick också straff för att pälsbögen hade använt Ziprazidon och Citalopram och för att han hade dödshotat en kriminalvårdade.

I dokument från Kriminalvården framgår att han hölls isolerad under stor tid i fängelset. Dels hade han vägrat lyda personal – dels hade han hotat personal. Det har handlat om ”omfattande och systematisk misskötsamhet”, enligt Kriminalvården.

Tidigaste dag för villkorlig frigivning var den 9 april i år. Sen dröjde det 16 dagar innan han våldtog den 7åriga flickan i Kristianstad.

// Daniel

Alla varumärken, copyrights och liknande tjaffs ägs av någon annan.
Användare ansvarar för sina bilder och kommentarer.
- Overmind BBS 1.0-current -
Bara postens bild
Lösenord